На Полтавщині на 40% зросли тарифи на приміські автобуси

Новини
Надія Труш4 червня 2014 о 15:002553 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині на 40% зросли тарифи на приміські автобуси
На Полтавщині на 40% зросла вартість проїзду в внутрішньобласному та приміському транспорті.

Обласна влада пішла на зустріч перевізникам, які працюють на приміських маршрутах.

уфото з сайту m.autoline-eu.ru

Нагадаємо, наприкінці квітня перевізники влаштували під стінами Полтавської ОДА мітинг, виставили колону автобусів, що постійно сигналили. Налаштовані рішуче, скаржилися на малі заробітки від перевезення пасажирів та вимагали підвищити тарифи до 40 копійок за кілометр (до того перевізники обслуговували за ціною 25 копійок за кілометр – прим.авт).

Як бачимо, вимоги не залишилися без уваги. З 3 червня вартість проїзду підвищилась в середньому на 40 %. Відтепер вартість одного пасажиро-кілометра у пасажирському транспорті, що курсує областю становитиме 35 копійок. Відповідне розпорядження підписав Віктор Бугайчук, очільник області.

– Вимоги перевізників були значно вищі, але в ході обговорень було вирішено встановити тариф не більше 35 копійок, – пояснює Сергій Марцишинець, директор Департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації.

Розглядаючи розрахунки перевізників та приймаючи рішення щодо підвищення тарифів, враховували стрімке зростання цін на пальне та запчастини.

До теми

У Полтаві подорожчали квитки на міжобласні маршрути

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter