У Миргороді працювали представники ОБСЄ

Новини
Наталія Сіробаб7 вересня 2016 о 18:021184 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Миргороді працювали представники ОБСЄ
Іноземні військові та українські аташе показали авіаційну базу та продемонстрували озброєння й техніку 831-ї бригади тактичної авіації.

У Миргороді працювали представники ОБСЄІноземні військові та українські аташе показали авіаційну базу та продемонстрували озброєння й техніку 831-ї бригади тактичної авіації, фото з сайту myrgorod.pl.ua (3 шт.)

6 вересня Миргород відвідали представники держав-учасниць і держав-партнерів ОБСЄ, йдеться на офіційному сайті міста. Іноземні військові та українські аташе показали авіаційну базу та продемонстрували озброєння й техніку 831-ї бригади тактичної авіації відповідно до Віденського документа 2011 року про заходи зміцнення довіри і безпеки. У межах місії до Миргорода прибули 75 військових із 34 країн. Розпочали з брифінгу, що відбувся у районному Будинку культури.

У відкритому діалозі взяли участь: командир повітряного командування «Центр», заступник командувача Повітряних сил ЗСУ Анатолій Кривоножко, заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло, командир військової частини А1356 Сергій Ялишев, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, голова Миргородської РДА Юрій Коваленко, директор ПрАТ «Миргородкурорт» Олександр Гавловський.

У Миргороді працювали представники ОБСЄ

Перед тим, як показати делегації бригаду тактичної авіації, організували брифінг. Сторона, яка приймала гостей, презентувала систему повітряної оборони України загалом та авіаційну базу Миргорода. Ішлося про структуру об’єднання, військовослужбовці якого виконують бойові завдання з захисту повітряних кордонів України. Розповідаючи про виконання завдань у ході АТО, командири, представники обласної та міської влади наголошували на безумовному дотриманні українськими військовими норм міжнародного гуманітарного права та професіоналізмі українських військових. Після години спілкування місія ОБСЄ у супроводі журналістів провела день у 831-й бригаді тактичної авіації. На місці іноземці знайомилися з навчально-тренувальною базою, відповідним спорядженням, матеріальним забезпеченням, бойовою технікою та побутовими умовами авіаторів. Для делегатів влаштували екскурсію навчальними приміщеннями та показали, як готують майбутніх авіаторів до польотів. Представники місії цікавилися годинами польотів миргородських авіаторів, співпрацею у зоні відповідальності з військовими частинами і підрозділами, як відбувається реабілітація воїнів після участі в бойових діях.

У Миргороді працювали представники ОБСЄ

У межах візиту місії ОБСЄ також були заплановані польоти найкращих льотчиків 831-ї бригади тактичної авіації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter