Суд над Мамаєм: правоохоронці повинні розшукати мера Полтави (оновлено)

Новини
Ольга Правденко7 серпня 2014 о 09:243034 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Суд над Мамаєм: правоохоронці повинні розшукати мера Полтави (оновлено)
Сьогодні, в Октябрському районному суді розпочалося чергове слухання у справі полтавського мера Олександра Мамая.

У Полтаві судять мера Олександра Мамая (постійно оновлюється)

Мераі його представника чекали 15 хвилин, суд мав розпочатися о 10.00. Але станом на 10.15 ні мер, ні його представник не з’явилися. Про це із залу судового засідання повідомляє наш журналіст Юлія Обелець.

Представники УБОЗу кажуть, що як і минулого разу направили листи Мамаю, але відповідь не отримали. Ні на роботі, ні вдома Олександра Мамая не було.

Нагадаємо, що міському голові не могли вручити повістку в суд.

Натомість мер передав заяву в суд про те, що ще 16 липня звернувся в Генеральну прокуратуру України щодо порушення закону суддею Гольник. А ще надійшло клопотання від представника Мамая Ковжоги. У ньому також зазначено, що в діях Олександра Федоровчиа немає адмінпорушення щодо його неявки на попередні засідання, бо його, мовляв, повідомляли про суд неналежним чином.

Прокурор звернувся до суду з клопотанням, щоб суддя знову винесли рішення про примусовий привід Олександра Мамая. Цього разу вимагав адмінзатримання через неповагу до суду (неявку).

Суддя задовольнила клопотання прокурора. Наступне судове засідання відбудеться тільки тоді, коли Олександра Мамая затримає УБОЗ і примусово приведе до зали суду. Звісно, точна дата такого засдіання невідома.

Також суд забов’язав серкетаря міськради Оксану Деркач надати завірені копії документів про відрядження, відпустку та лікарняні очільника Полтави за період з 1 травня по 7 серпня 2014 року.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter