Мер Полтави знову не прийшов на суд (оновлено)

Скандали
Надія Труш4 липня 2014 о 08:382355 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави знову не прийшов на суд (оновлено)
Олександр ​Мамай у суд не прийшов, адвокат просив про відвід судді.

Не дивлячись на те, що 3 липня суддя Гольник постановила примусово привести до зали міського голову, станом на 9 ранку 4 липня працівникам УБОЗу не вдалося його розшукати. Передає наш журналіст Ольга Матвієнко, яка зараз знаходиться на місці подій.

Нагадаємо, нардеп Каплін припустив, що мер Полтави ховається від суду за кордоном.

9.50 – В Октябрському районному суді повторюється історія попередніх 10 слухань, на яких мали розглянути справу про адміністративне правопорушення Олександром Мамаєм. На більшість із засідань міський голова не з'явився, як і сьогодні.

Заступник начальника відділу УБОЗ Віталій Ботвина повідомив судді, що станом на 8.00 Мамай не з'явився на робочому місці. Не змогли встановити також, чи він удома, оскільки працівники УБОЗ під час виконання постанови суду про примусовий привід не мають права заходити до приватних приміщень.

Адвокат міського голови Ковжога розповів, що міський голова у відпустці із сімейних обставин. Також Ковжога спробував порушити питання про відвід судді Гольник. Суддя клопотання адвоката не підтримала і попередила, що за порушення порядку в залі суду проти Ковжоги можуть відкрити справу про адміністративне правопорушення. Говорити про відвід судді можна лише після того, як обвинувачений прийде до суду та підтримає відповідне клопотання адвоката.

Прокурор на те, що міський голова у відпустці, розповів: відпустка міського голови мала закінчитися 3 липня і вимагав знову застосувати примусовий привід.Перед тим, як суддя відправилася до нарадчої кімнати, Ковжога заявив, що справа не підлягає розгляду і її варто закрити відповідно до статті 247 пункту 7 кримінального кодексу про адміністративні правопорушення.

Наприкінці засідання суддя постановила знову застосувати примусовий привід до Олександра Мамая. Слухання перенесли на 24 липня о 9.00.

Також читайте

Мамай уникає примусового приводу до суду через неточності у законі


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter