У Полтаві проти росту цін будуть боротися ярмарками

Новини
Андрій Іванов19 березня 2015 о 15:311253 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві проти росту цін будуть боротися ярмарками
У департаменті економ розвитку Полтавської ОДА повідомили, що на ярмарках ціни нижче на 10 відсотків.

У Полтаві проти росту цін будуть боротися ярмарками

Сьогодні, 19 березня, на прес-конференції Дмитро Орлов, директор департаменту економічного розвитку Полтавської облдержадміністрації також розповів про ціни на харчування.

– С ситуація з цінами на продукти харчування – абсолютна типова для України, – переконав пан Орлов. – По 17 найменуванням у нас в області ціни нижчі, ніж в середньому у державі. Зокрема це хліб, крупи, м’ясо, молоко продукція, яйця тощо. Разом із тим зростають ціни на овочеву продукцію. Але це певні сезонні речі.

З 21 березня за дорученням Валерія Головка, голови Полтавської ОДА, в області відновили практику проведення продуктових ярмарків. 7 березня вже проводили такий ярмарок, ціни там були у середньому на 10 відсотків нижчими ніж в торгівельних мережах. 21 березня на цей захід, що проходитиме на центральному ринку, запросили ряд виробників Полтавщини та інших областей.

Продовольчі ж запаси, які є зараз, навіть перевищують потреби жителів Полтавщини.

Нагадаємо, що у Полтаві також проводять і благодійні ярмарки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter