У Полтаві відбувся забіг на шпильках. Фото

Новини
Таня Цирульник28 червня 2014 о 13:3044903 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбувся забіг на шпильках. Фото
У День Конституції у Полтаві пройшло відразу 2 спортивних марафони.

У Полтаві відбувся забіг на шпильках. Фото.

У Корпусному парку усі, кому не байдужий спорт, бігали заради здорового способу життя. А поблизу ТРЦ "Київ" бігали виключно жінки, виключно на шпильках і не заради здоров'я, а з ризиком для нього. Адже та, яка з кращим результатом здолає 100-метрівку на шпильках висотою від 9 сантиметрів, стане власницею 10 тисяч гривень на шопінг у торгово-розважальному центрі.

Висоту шпильки організатори ретельно вимірювали. Взуття на шпильці і платформі одночасно - відбраковували як небезпечне для здоров'я, пропонували збігати додому по заміну або придбати пару у магазині, який виступав спонсором заходу. Бігали як у босоніжках, так і осінніх чоботях. З журналістом поділилися секретом - щоб на шпильках добре бігати, потрібно високо піднімати коліна. Багато хто взуття примотував до ніг скотчем. Учасниць зібралося більше сотні: серед них як полтавки, так і гості міста. Можливо, тому на питання вікторини "Скільки років місту Полтава" і підказку про те, що у цифрі - три одинички, відповіли далеко не відразу.

Подивитися на дійство зібралися не тільки друзі та близькі конкурсанток, а й полтавці, яким потрібно було виїхати з міста. В очікуванні автобусу Полтава-Диканька пасажири спостерігали за дійством прямо з платформи.

Пропонуємо переглянути фотозвіт з події.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter