У Полтаву з полону повернулися перші українські волонтери-бранці

Новини
Ольга Правденко29 вересня 2014 о 10:013107 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаву з полону повернулися перші українські волонтери-бранці
Про повернення додому громадської активістки, яка зникла на Сході 99 днів тому, написала у Фейсбуці її донька Тетяна Єфремова.

У Полтаву з полону повернулися перші українські волонтери-бранціТетяна Єфремова з мамою. Фото надане Тетяною Єфремовою.

Нагадаємо, ще 20 червня волонтери з Полтави, які повезли продовольчу допомогу прикордонникам на Луганщину, потрапили в полон до терористів. Із того часу на зв’язок виходили лише раз – повідомити, що потрапили в полон. Допомогу троє чоловіків і одна жінка повезли самотужки. Донька зниклої волонтерки Ірини Євгенівни Бойко Тетяна Єфремова розповідала журналісту «Кола» про пошуки мами.

Сьогодні вранці Тетяна Єфремова написала в одній із груп на Фейсбуці:

– Щойно з зони АТО, приїхали з Горлівки! З МАМОЮ!!!!! Слава Богу!! Всі живі, здорові!! Хочу подякувати тим людям, котрі за ці 99 днів стали мені близькими і рідними, які разом зі мною переживали моє горе, підтримували мене та допомогали в пошуках,які не дали мені зламатися та втратити віру в Господа та в Спасіння! Величезне дякую!!!!!!! Мій телефон залишився в зоні АТО, тому телефонувати немає сенсу, пишіть смс в найближчі дні телефон буде в мене, постараюся відповісти кожному з вас. Окреме дякую Василю Григоровичу Ковальчуку та Михайлу Дугіну що ризикуючи своїм власним життям не побоялися, не залишили мене одну в дуже тяжкій ситуації! Хлопці ви найкращі!!!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter