Убили мера Кременчука Олега Бабаєва

Новини
Ольга Правденко26 липня 2014 о 10:157922 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Убили мера Кременчука Олега Бабаєва
Сьогодні вранці вбили міського голову Кременчука Олега Бабаєва.

Убили мера Кременчука Олега БабаєваФото з сайту sport-express.ua

Тіло знайшли вранці неподалік його будинку. За попередньою інформацією Олега Бабаєва застрелили. Зараз на місці події працюють правоохоронні органи. Детальнішу інформацію читайте згодом.

– На місце події виїхала прокуратура міста Кременчука, а також керівництво обласної прокуратури, – зазначила Людмила Іващук, прес-секретар обласної прокуратури.

Одним з перших про вбивство мера написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, – повідомляє ТСН. За даними Геращенка, вранці Бабаєв одягнув спортивний костюм, взяв пакет зі сміттям і виїхав на своєму автомобілі Mersedes S 500 зі свого будинку в приватному секторі. Мобільні телефони він забув удома. Потім, за розповідями очевидців, він зупинився, чи то щоб викинути сміття, чи то був підрізаний автомобілем вбивць, чи то з іншої причини. Поряд зупинився автомобіль ВАЗ 2108 білого кольору, з якого було зроблено три постріли зі зброї з глушником. "

Пам’ять свого мера кременчужани вшанують сьогодні о 20.00 в сквері "Октябрський" біля фонтану.

Нагадаємо, це вже не перше резонансне вбивство на Полтавщині цьогоріч. Навесні убили екс-мера Миргорода Василя Тертецкого. А нещодавно за підозрілих обставин загинув Богдан Кириченко, зять Полтавського міського голови Олександра Мамая, двоюрідний брат мільярдера Веревського.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter