На Полтавщині син задушив батька і спалив хату

Новини
Надія Труш23 червня 2014 о 16:101768 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині син задушив батька і спалив хату
У Чутовому на Полтавщині син задушив батька та підпалив хату, щоб приховати злочин.

До того фатального дня батько часто скаржився міліціонерам на свого 35-річного сина. Мовляв, той частенько простягам руки на людину, що дала життя.

вафото з сайту ua.golos.ua712

Хлопець уже притягувався до кримінальної відповідальності, на попередження правоохоронців не реагував, повідомляють на сайті УМВС в Полтавській області.

– Хлопець не один рік чинив насильство в сім’ї, – повідомили в прес-службі обласних міліціонерів. – 19 червня між сином і батьком спалахнула сварка. Хлопець у розпалі задушив батька руками.

На ранок, коли дія алкоголю минула, хлопець повернувся до батьківської хати, щоб позбутися слів злочину.

– Розклав солому під меблі та підпалив хату разом з тілом рідного батька, – кажуть в обласній міліції. – Проте через деякий час зловмисника було затримано та доставлено до Чутівського райвідділу міліції для з'ясування обставин та деталей злочину.

Тож зараз вирішується питання пропорушення кримінального провадження за частиною 2 статті 194Кримінального кодексу України (умисне знищення майна, вчинене шляхомпідпалу) та частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисневбивство). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Також читайте

На Полтавщині чоловік забив дружину до смерті і викинув в туалет

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter