У Полтаві на Південному вокзалі діє мобільний пункт допомоги біженцям

Новини
Надія Труш3 липня 2014 о 07:012267 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на Південному вокзалі діє мобільний пункт допомоги біженцям
У Полтаві на Південному вокзалі працює уже другий пункт допомоги переселенцям.

Люди із Луганської та Донецької областей можуть отримати будь-які консультації, а також психологічну допомогу прямо на вокзалі. Про це повідомили на офіційному сайті полтавської облдержадміністрації.

вафото з сайту adm-pl.gov.ua

У мобільному пункті надають консультації щодо будь-яких соціальних питань – пошуку житла, отримання соціальних допомог.

Нагадаємо, на Південному вокзалі уже є пункт допомоги біженцям. Він розташовується в приміщенні залізничного вокзалу Полтава-Південна.

Крім того, продовжує діяти цілодобова «гаряча» лінії обласного контактного центру за номером 0800502230 (безкоштовно).

Люди, що втікають від епіцентрів бойових дій, можуть звертатися за допомогою до Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номерами 101 або 112. Причому оскільки люди, що втікають із зони бойових дій без грошей, скаржилися на те, що у них часто немає коштів навіть на дзвінки з мобільного на стаціонарні телефони різноманітних соціальних служб, нині усі дзвінки на 101 або 112 будуть автоматично безкоштовно переадресовуватися для надання консультацій або вирішення конкретної проблеми переселенця.

Читайте також

У Полтавській області вже більше півтори тисячі біженців зі Сходу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter