Полтавські активісти прибрали один з міських пляжів

Новини
Надія Труш28 липня 2014 о 08:201798 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські активісти прибрали один з міських пляжів
Днями полтавські активісти прибрали перший міський пляж.

Акцію прибирання ініціювали активісти Полтавського обласного осередку ВМГО «Студреспубліка» під гаслом «Відповідальність починається з мене!».

вафото з акції прибирання пляжу надані Юлією Бобир

– Акція проводиться, по-перше, щоб навести порядок у нашому місті-красуні Полтаві, по-друге, щоб показати громаді, що будь-яка, навіть найменша, частина Полтави – це територія особистої відповідальності кожного з нас. Якщо кожен буде добропорядно та відповідально ставитися до суспільного блага та, в першу чергу, буде вимогливим до себе, а вже потім до інших, – благоустрій у місті відразу на порядок покращиться – так пояснила мету суботника Юлія Бобир, регіональний координатор Студреспубліки в Полтавській області.

ва

Учасники акції роздавали відпочиваючим та розклеювали мотиваційні листи «Будь сильним! Донеси сміття до смітника», «Я прибираю за собою. Сьогодні прибрав за тобою. Тобі не соромно?», «Стань корисним своєму народу. Записуйся в добровольці».

ва

Також читайте

Конкурс від "Кола" "Пляжний Бум-2014". Надсилайте фото і отримуйте призи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter