Конкурс від "Кола" "Пляжний Бум-2014". Надсилайте фото і отримуйте призи

Конкурси
Юлія Малицька28 серпня 2014 о 11:015166 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Конкурс від "Кола" "Пляжний Бум-2014". Надсилайте фото і отримуйте призи
Подарунки від партнерів конкурсу вже чекають на вас! Прийом фото продовжений до 4 вересня.

ЛІТО! А значить - відпустка, пляж, сонце, бронзова засмага! Ви вже все це відчули? Тоді вам є що показати! Сайт kolo.poltava.ua з нетерпінням чекає на ваші «засмаглі» фото у конкурсі «Пляжний бум - 2014».

Конкурс

Переможці отримають подарунки від партнерів конкурсу:

В номінації «Бронзова Діва»

1 місцесертифікат на фітнес-курс вартістю 600 грн. від салону корекції фігури «Етана» та подарунковий сертифікат на проведення романтичного вечора в «Львівській кав’ярні» на дві особи.

2 місце - подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. від магазину жіночої та чоловічої білизни "Стрекоза Secret" та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

3 місце – подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. на відвідання студії краси «Орхідея» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

В номінації «Полтавський Аполлон»

1 місце - подарункоий абонемент на 1 місяць на відвідання та релаксуючий масаж від фітнес-клубу «Space» та подарунковий сертифікат на проведення романтичного вечора в «Львівській кав’ярні» на дві особи.

2 місце – подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. від секс-шопу «Полуничка» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

3 місце - налобний ліхтарик від магазину спорядження для подорожей та відпочинку «4 Сезони» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

В номінації «Пляжний переполох»

1 місце - дегустація питних медів для компанії друзів чисельністю до 10 осіб у етнокультурному комплексі "Весела садиба" та подарунковий сертифікат на проведення романтичного вечора в «Львівській кав’ярні» на дві особи.

2 місце - подарунковий сертифікат вартістю 300 грн. від магазину піротехніки « Біш-Бах» та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

3 місце - подарункоий абонемент на 1 міс. на відвідання жіночого фітнес клубу Happy Fitness та купон на 10% знижку від «Львівської кав’ярні».

Додаткова номінація для відвідувачів:

«Найоригінальніший коментар до фото» – переможця визначить редакція «Коло».

Умови участі в конкурсі:

1 Учасниками можуть стати всі бажаючі, які надішлють свої фото:

· Фото повинне відповідати певним вимогам : людина в повний зріст, у купальнику (жінки)чи плавках (чоловіки), на пляжу чи на фоні водойми, має бути пристойним.

· Фото приймається тільки разом з описом (хто на фото, де зроблене, коли зроблене, щось цікаве про людину з фото чи якусь цікаву подію з її життя). Проявіть фантазію у написанні розповіді, зробіть своє фото цікавим для інших!

2. Фото з описом приймаються з 21 липня по 4 вересня 2014 року на e-mail: beach2014@ukr.net

3. Всі учасники будуть розподілені на три категорії : жінки (одна на фото), чоловіки (один на фото), пляжні приколи (як одна-дві людини так і коликтив ).

4. Голосування відбуватиметься за допомогою платних смс (вартість смс – 1 грн.) і триватиме протягом тижня з 5 по 15 вересня. Результати будуть відображатись на сайті kolo.poltava.ua одразу, після зарахування смс – голосу.

5. По закінченню голосування відбудеться нагородження переможців у номінаціях :«Бронзова Діва», «Полтавський Аполлон», «Пляжний переполох» та «Найоригінальніший коментар до фото».

До речі, вже є фото першої учасниці

Беріть участь та вигравайте цінні подарунки від партнерів:

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter