Відомі графіки відключення світла у Полтавській області

Новини
Ольга Матвієнко23 грудня 2014 о 10:0911058 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відомі графіки відключення світла у Полтавській області
"Полтаваобленерго" опублікувало детальні графіки відключення електроенергії.

Відомі графіки відключення світла у Полтавській областіВідомі детальні графіки відключення світла у Полтавській області. Фото – www.agravery.com

22 грудня на сайті ПАТ "Полтаваобленерго" опублікували детальні графіки відключення електроенергії у населених пунктах та на підприємствах області. У графіку зокрема зазначено час та вулиці, на яких у цю пору не буде світла. Разове відключення, як і повідомляв представник компанії у на сесії Полтавської обласної ради, триватиме дві години. Проте таких відключень на добу може бути кілька. Можливі також і зсуви по часу.

– Слід зазначити, що диспетчер «Полтаваобленерго» до останньої миті не володіє інформацією, коли, у якому обсязі та на який час буде застосовано графік. Тому оперативно, по факту, якщо команда на введення графіку від диспетчера Північної Енергосистеми прозвучить, скажімо, не о 8:00, а о 7:30 або о 8:45, то, відповідно, увесь часовий діапазон буде зміщено або на 30 хвилин раніше, або ж на 45 хвилин пізніше. Також, якщо графік буде застосований не у повному обсязі – можливі відхилення від нього у бік неповного його (графіку) використання.

Окремо слід зазначити випадки, коли проводяться планові чи аварійні роботи в електромережах, які живлять об’єкти та населені пункти, що підпадають під цей графік, і, відповідно мають місце знеструмлення об’єктів не у час і не на тривалість, вказані у графіку. У таких випадках слід керуватися інформацією, що оприлюднюється на нашому сайті у рубриці «Актуально» - колонки «Планові відключення» та «Аварійні відключення». Зверніть увагу, що нижчеприведені графіки аварійних відключень можуть бути скориговані протягом дня.

Ознайомитися із графіком відключень можна на сайті "Полтаваобленерго". Графіки відключення розташовані в алфавітному порядку за районами та містами області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter