З Полтави на Схід відправили чергову зміну міліціонерів з іконою (фото)

Новини
Олег Журавльов17 липня 2014 о 12:472455 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З Полтави на Схід відправили чергову зміну міліціонерів з іконою (фото)
З Полтави у зону АТО відправили чергову групу правоохоронців.

Проваджали міліціонерів сьогодні зранку, 17 липня. Про це з місця події повідомляє наш журналіст Юлія Обелець.

З Полтави на Схід відправили чергову зміну міліціонерів з іконою (фото)

Їх вишикували, провели переклик. Потім хлопці завантажили у автомобіль продукти харчування, якими забезпечили полтавські підприємці. Як повідомив журналістам Володимир Івченко, депутат міськради, місцеві підприємці уже вчетверте долучаються до допомоги бійцям АТО. Кожного разу забезпечують різними продуктами харчування, в залежності від побажань самих військових. За його словами, останнім часом частіше захисники бажають солодкого, тому передають згущене молоко, печево. Минулого разу передавали навіть кавуни та дині.

На обличчі чоловіків, які вирушають у зону АТО, не помітне хвилювання. Проте їхні рідні не приховують емоцій. Одного із міліціонерів прийшла проводжати молода дружина з семимісячною дитиною. Вона ледь стримує сльози, хвилюється, чи нічого не трапиться з коханим.

Цього вояка прийшла проводжати дружина та 7 місячний син

До речі, дехто з вояків вдруге їде на Схід.

І цього місяця уже відправили один підрозділ полтавських бійців

Священник вручив воякам ікони

Відбулося освячення, отець Євгеній Носенко (УПЦ Київського патріархату) подарував групі правоохоронців ікону Покровительки Божої матері. Також кожному окремо вручив маленьку ікону. Церковні оберег силовики забрали з собою в дорогу.

Також читайте

Полтавці передали бронежилети військовим медикам

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter