У Полтаві знову почалася "соляна" паніка (оновлено)

Новини
Ольга Правденко25 червня 2014 о 10:164649 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві знову почалася "соляна" паніка (оновлено)
З полиць полтавських магазинів зникає сіль

З полиць полтавських магазинів зникає сільфото з сайту: dolinskaya.org.ua

У редакцію почали дзвонити люди зі скаргами на те, що в Полтаві знову не можливо знайти сіль. При цьому немає її ні у всеукраїнських мережах супермаркетів, ні в невеликих магазинах.

– Учора послала чоловіка до магазину купити сіль. Він обійшов увесь мікрорайон доки знайшов пачку, – каже полтавка Ольга.

Нагадаємо, 5 років тому в Україні вже були проблеми з постачанням солі. Тоді люди буквально змітали її з полиць.

З чим пов’язано нинішнє зникнення цього продукту з магазинів сказати важко. "Коло" звернулася за поясненнями в департамент економічного розвитку Полтавської облдержадміністрації. Там пообіцяли дослідити ситуацію.

– Думаю, що солі немає в магазинах через ситуацію в країні, продукти з Донбасу постачають з перебоями, – пояснили в департаменті.

Нагадаємо, найбільше підприємство з видобування солі в Україні знаходиться в місті Артемівськ, Донецької області.

– Ажіотаж викликаний різними непідтвердженими чутками. Ми маємо достатні запаси солі на складах, більше того, немає ніяких проблем і в постачальника. Фури з товаром приходять вчасно. Але, щоб задовольнити ажіотаж ми зробили додаткове замовлення, ціни на сіль підвищуватися не будуть, – прокоментував Олег Яремчук, директор ТЦ "Метро" в Полтаві.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter