Звільнили ще одного полоненого терористами полтавця

Новини
Ольга Правденко11 липня 2014 о 09:5418733 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Звільнили ще одного полоненого терористами полтавця
Юрій Крижберський, якого полонили сепаратисти на Сході, зараз пребуває на лікуванні в Києві.

Звільнили ще одного полоненого терористами полтавцяМама Юрія Крижберського Наталія. Фото з сайту tsn.ua

Полтавець Юрій Крижберський служив у батальйоні "Айдар". Під час бою він потрапив у полон до луганських сепаратистів. Ті змусили бійця подзвонити матері в Полтаву і розповісти, що він в полоні. Потім бойовики пообіцяли матері Юрія віддати сина, якщо вона приїде по нього сама. Проте, коли жінка примчала до Луганська, їй дозволили лише побачитися з Юрієм, на волю ж не відпустили. Мати повернулася додому сама.

– Але через деякий час з терористами вдалося домовитися і 26 червня військовослужбовця Юрія Крижберського звільнили з полону. Зараз він перебуває на лікуванні в Київському шпиталі при міністерстві оборони України, – розповідає Ярослав Пістун, заступник військового комісара Полтавського обласного військкомату. – Під час бою Крижберський був контужений, також відомо, що сепаратисти з нього фізично знущалися. Хлопець має проблеми з оком. Коли він повернеться до Полтави невідомо. Чи буде придатний служити далі вирішить спеціальна комісія.

Нагадаємо, у полоні в сепаратистів перебуває ще один полтвець – Анатолій Головченко. За словами Ярослава Пістуна нині українська влада веде перемовини з терористами про його звільнення. Проте вони безрезультатні.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter