Міносвіти просить виші створити консультаційні центри

Освіта
Надія Труш13 липня 2016 о 18:01880 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міносвіти просить виші створити консультаційні центри
Консультаційні центри діятимуть при приймальних комісіях.

Міносвіти просить виші створити консультаційні центриМіносвіти просить виші створити консультаційні центри. Фото kordon.in.ua

У цих центрах надаватимуть допомогу абітурієнтам під час подачі заяв в електронній формі. Відповідний лист направлено на адреси керівників вищих навчальних закладів, пише спеціалізоване освітнє видання.

Також, у зв’язку з численними зверненнями абітурієнтів, які мають право на першочергове зарахування при вступі до вищих навчальних закладів в 2016 році, Міносвіти просить виші забезпечити можливість зазначеній категорії вступників подати до вищого навчального закладу у сканованому вигляді (шляхом надсилання на електронну адресу) документів, які підтверджують право таких абітурієнтів на першочергове зарахування.

Як відомо, в Україні розпочалась вступна кампанія. Цього року прийом документів на вступ за результатами ЗНО здійснюється виключно в електронній формі, через що у вступників можуть виникати численні питання до роботи системи електронного вступу.

До теми: Міносвіти скасує «спеціалістів» і «кандидатів наук»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter