На Перший дзвоник у 17 гімназії вбралися у вишиванки (ФОТО)

Освіта
Ольга Матвієнко1 вересня 2015 о 13:104102 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Перший дзвоник у 17 гімназії вбралися у вишиванки (ФОТО)
Від першачків до одинадцятикласників – святкова лінійка рясніла вишиванками.

Свято Першого дзвоника в Полтавській гімназії № 17 дало старт навчальному року для 1080 учнів. 148 із них сьогодні вперше переступили поріг школи.

На Перший дзвоник у 17 гімназії вбралися у вишиванки (ФОТО)У гімназії №17 пролунав перший дзвоник. Фото Ольги Матвієнко

Особливістю свята саме в цьому навчальному закладі стало те, що більшість дітей вбралися у найрідніше для українця вбрання – вишиванку. Свято розпочалося із традиційних ритуалів – вручення ключа від знань першокласникам, першого дзвінка від старшого учня та учениці першого класу.

Але не забули тут і про те, що нині в Україні триває неоголошена війна і свято можливе завдяки тим, хто захищає мир на Сході. Над шкільним подвір’ям розгорнули величезний синьо-жовтий стяг і заспівали гімн. До речі, співали не тільки дорослі та старші учні, а й малеча шести-семи років.

Нагадаємо, що до Полтавської гімназії №14 прийшли 60 першокласників, а у школі №9 на Першому дзвонику учням вручили медалі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter