Полтавців та гостей міста запрошують на виставку «Освіта»

Освіта
Юлія Обелець30 жовтня 2014 о 09:251167 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців та гостей міста запрошують на виставку «Освіта»
Абітурієнтів запрошують на виставку «Освіта», де можна визначитись з професією та навчальним закладом.

Полтавців та гостей міста запрошують на виставку «Освіта»Фото personalna-osvita.com

19 листопада з 9.00 до 16.00 години у виставковій залі міського Будинку культури в 12-те проходитиме презентація навчальних закладів «Освіта».

Щорічно виставку відвідує від 2000 до 5000 тисяч полтавців та гостей міста.

– Цього року у виставці братимуть участь 31 навчальний заклад міста Полтави та Міський центр зайнятості. Кожен навчальний заклад готує експозицію на якій представить свої досягнення, навчально-виховну базу, форми навчання, вимоги до абітурієнтів, спеціальності за якими проводять підготовку спеціалістів. Кожен з відвідувачів виставки матиме змогу поспілкуватися з представниками навчальних закладів, отримати інформаційні буклети, стати учасником майстер-класу, які будуть проводити на виставці, з метою реклами різних спеціальностей, представники професійно - технічних училищ, ліцеїв та коледжів, – йдеться на сайті Полтавської міськради.

Коштами міської влади виготовлено довідник «Освіта», який безкоштовно роздаватимуть відвідувачам виставки. У довіднику міститься інформація про навчальні заклади міста різних рівнів акредитації, яка сприятиме профорієнтації абітурієнтів.

Майбутні абітурієнти та їх батьки матимуть змогу поспілкуватися і з спеціалістами Міського центру зайнятості, які нададуть інформацію по працевлаштуванню, ринку праці, проведуть анкетування по профорієнтації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter