В Україні створять перелік освітніх сайтів

Освіта
Надія Труш22 січня 2016 о 13:23935 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Україні створять перелік освітніх сайтів
Дистанційну освіту хочуть популяризувати.

В Україні створять перелік освітніх сайтівВ Україні створять перелік освітніх сайтів. Фото profspilka.kiev.ua

Міністерство освіти і науки має намір створити перелік електронних освітніх ресурсів, які можуть використовуватись для дистанційного, індивідуального навчання або самоосвіти. Відповідний наказ підписано міністром освіти Сергієм Квітом, пише спеціалізований освітній портал.

Зокрема, з метою підвищення доступності освіти, у першому півріччі 2016 року буде проведено аналіз та систематизацію досвіду використання електронних освітніх ресурсів для навчання.

У зв’язку з цим, органам управління освітою обласних та Київської міської держадміністрацій до кінця лютого необхідно надати Інституту модернізації змісту освіти інформацію щодо використання власних відкритих електронних освітніх ресурсів у загальноосвітніх навчальних закладах.

До 1 квітня має бути створено перелік електронних освітніх ресурсів. Також Інститутом модернізації змісту освіти має бути узагальнена інформація щодо результатів використання електронних освітніх ресурсів в українських школах.

До теми: Полтавські школярі 4 та 7 класів нарешті отримають підручники

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter