Внесли зміни до наказу МОН про проведення випускних іспитів

Освіта
Юлія Обелець9 жовтня 2015 о 14:1215171 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Внесли зміни до наказу МОН про проведення випускних іспитів
Фахівці МОН змінили дату проведення ДПА з трьох предметів

Внесли зміни до наказу МОН про проведення випускних іспитівВнесли зміни до наказу МОН про проведення випускних іспитів. Фото te.20minut.ua

Враховуючи звернення громадських організацій, батьків та учнів, внесено зміни до наказу Міністерства освіти і науки України від 16 вересня 2015 року № 940 «Про проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2015/2016 навчальному році». Про це йдеться на сайті МОН.

Відповідно до змін пункт 3 наказу викладено у новій редакції, Державну підсумкову атестацію випускників загальноосвітніх навчальних закладів ІІІ ступеня проведуть з 5 по 30 травня 2016 року з трьох предметів:

  • української мови (у формі зовнішнього незалежного оцінювання),
  • іноземної мови (у навчальних закладах),
  • математики або історії України (у формі зовнішнього незалежного оцінювання, незалежно від профілю навчального закладу випускник має право обрати один із зазначених предметів).

Нагадаємо, в попередній редакції наказу вказувалась дата проведення таких іспитів з 16 по 30 травня (у форму ЗНО).

Читайте також, як саме у новому навчальному році проходитимуть випускні іспити

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter