На Полтавщині обрали голів об’єднаних громад

Політика
Ольга Правденко28 березня 2016 о 17:591579 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині обрали голів об’єднаних громад
Вибори відбулися у двох об’єднаних територіальних громадах Полтавщини.

На Полтавщині обрали голів об’єднаних громадВибори завершили процес створення об’єднаних громад

Учора, 27 березня в Полтавській області обирали голів та депутатів двох об’єднаних територіальних громад. Вибори відбулися в Новоаврамівській (Хорольський район) та Артемівській (Чутівський район) ОТГ.

За місце голови Артемівської об’єднаної громади змагалося 7 кандидатів, Новоаврамівської – 4. Офіційно порушень не було зареєстровано на жодній із дільниць.

У понеділок вже стали відомі результати виборів в обох громадах. Відтак головою Артемівської селищної об’єднаної громади обрали Василя Дрозда, який очолював селищну раду і до виборів, загалом в кріслі голови він вже 10 років. За нього проголосувало 984 виборця (54,6%). Друге місце зайняв Віктор Борсук, за якого проголосувало 22,4 відсотків. Інші кандидати суттє відстали від них.

Нагадаємо, запрошення на вибори в Артемівській ОТГ, були роздані понад 4 тисячам осіб.

А от в Новоаврамівській ОТГ голову переобрано. За повідомленням сільської виборчої комісії перемогу здобула Олена Дембовська, за яку проголосувало 742 виборця. Світлана Микитенко, котра очолювала Новоаврамівську об’єднану громаду до виборів, лише на 11 голосів відстала від своєї конкурентки – за неї проголосував 731 виборець. За Станіслава Барила проголосувало 134 виборці, за Володимира Корпана – 40. У Новоаврамівській ОТГ майже 3 тисячі виборців.

Про це повідомили в Офісі реформ Полтавської облдержадміністрації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter