На засіданні Верховної Ради спробують скасувати позаблоковий статус і розглянути проект бюджету

Політика
Ольга Матвієнко23 грудня 2014 о 06:041121 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На засіданні Верховної Ради спробують скасувати позаблоковий статус і розглянути проект бюджету
23 грудня відбудеться пленарне засідання Верховної Ради.

На засіданні Верховної Ради спробують скасувати позаблоковий статус і розглянути проект бюджетуДепутати розглянуть законопроект, який відміняє позаблоковий статус України. Фото – espreso.tv

Цього тижня депутати повинні розглянути чотири законопроекти щодо забезпечення та гарантування національної безпеки.

Згідно із проектом розкладу засідань Верховної Ради, 23 грудня депутати розглянуть зокрема і законопроект Президента України Петра Порошенка від 18 грудня «Про внесення змін до деяких законів України щодо відмови України від здійснення політики позаблоковості».

Також депутатам пропонують розглянути в другому читанні зімни до ЗУ «Про Раду національної безпеки і оборони України» щодо вдосконалення координації і контролю в цій сфері.

Крім питань, які стосуються оборонної галузі країни, депутатам пропонують внести до порядку денного питання про внесення змін до Бюджетного кодексу України, про внесення змін до Податкового кодексу України, про особливості процедури розгляду і прийняття проекту Закону України про Державний бюджет України на 2015 рік. Також, у разі достатньої кількості голосів, депутатам вже завтра представлять проект Державного бюджету України на 2015 рік.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter