Нардеп Бублик балотуватиметься на посаду міського голови Полтави

Вибори-2015
Андрій Іванов8 вересня 2015 о 11:2019764 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нардеп Бублик балотуватиметься на посаду міського голови Полтави
Про це Юрій Бублик повідомив на сьогоднішній прес-конференції.

Нардеп Бублик балотуватиметься на міського голову Полтави"Свобода" організувала прес-конференцію, щоб повідомити: Юрій Бублик йде на місцеві вибори. Фото: Тетяни Цирульник.Сьогодні, 8 вересня, у Полтаві відбулася прес-конференція Юрія Бублика, народного депутата України та Полтавської міської організації ВО "Свобода". На ній Юрій Васильович, зокрема, зазначив, що готовий взяти участь на виборах міського голови Полтави.

- Дуже важко було ухвалювати рішення, міська організація "Свободи" в будь-якому випадку брала б участь, - говорить Юрій Бублик. - В разі перемоги моєї на місцевих виборах, а вона обов'язково буде, ми втрачаємо один мажоритарний округ у верховній раді. Але ми на позачергових виборах "проведемо" у раду по цьому округу адекватну людину, яка голосуватиме не за вказіковкою олігарха.

Юрій Бублик пояснює, що він має досвід відповідної роботи - Коваліського селищного голови. За умов: не красти і не брехати, можна Полтаву перетворити у Європейське місто та справді духовну столицю України.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter