Полтавщина: ВО 151 отримав трьох кандидатів з інших областей

Політика
Юлія Обелець15 червня 2016 о 09:24996 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавщина: ВО 151 отримав трьох кандидатів з інших областей
У вівторок, 14 червня, ЦВК зареєструвала трьох кандидатів в народні депутати в виборчому окрузі №151

Зареєструвались нові самовисуванці – Олександр Клівенков та Сергій Носенко, та кандидат від «Демократичної партії України» Богдан Кривошеєнко. Також ЦВК ухвалила зміни в ОВК. Про це йдеться в постанові комісії від 14 червня.

Нагадаємо, до цього на сайті ЦВК було зареєстровано 17 офіційних кандидатів в народні депутати в ВО 151.

Олександр Клівенков

Полтавщина: ВО 151 отримав трьох кандидатів з інших областей

Народився 3 серпня 1980 року в місті Путивлі Сумської області. Проживає в місті Суми. Працює поліцейським полку особливої патрульної служби «Дніпро-1». Не входить до складу жодної політичної сили. Балотується шляхом самовисування.

До цього у виборах народних депутатів участі не приймав. В 2004 році працював начальником управління сім'ї та молоді міста Суми.

Сергій Носенко

Полтавщина: ВО 151 отримав трьох кандидатів з інших областей

Народився 28 вересня 1969 року в Києві. Працює старшим керуючим директором ТОВ «Інтернешнл інвестмент партнерс Україна» в Києві. Працював координатором з економічних питань «Антикорупційного руху Валентина Наливайченка». Безпартійний. На вибори йде як самовисуванець.

Раніше до Верховної Ради України не балотувався.

Богдан Кривошеєнко

Народився 19 липня 1981 року в селі Мала Рача Радомишльського району Житомирської області де й проживає. Керівник волонтерських проектів благодійної організації «Всеукраїнський рух «Взаємодія». Є членом «Демократичної партії України», від якої й висувається на виборах.

У виборах народних депутатів участі не брав. В 2015 році на місцевих виборах балотувався від «Демократичної партії України» до Радомишльської районної ради, але не пройшов.

Крім цього, ЦВК ухвалила зміни в складі ОВК ВО 151. Відтак, згідно постанові, достроково припинені повноваження двох членів комісії від «Радикальної партії» - Михайла Бібена та Анни Клименко. Замість них за поданням «Радикальної партії» до складу ОВК включені Олександр Ляшко та Ольга Бадун.

Громадська мережа ОПОРА

До теми – Кандидат у нардепи по 151 виборчому округу прогнозує низьку явку виборців

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter