Полтавська «Свобода» зреклася свого екс-лідера Юрія Бублика

Політика
Надія Труш12 квітня 2016 о 14:2220731 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська «Свобода» зреклася свого екс-лідера Юрія Бублика
Нардеп від Полтавщини Юрій Бублик став членом фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Полтавська «Свобода» зреклася свого екс-лідера Юрія БубликаПолтавська «Свобода» зреклася свого екс-лідера Юрія Бублика. Фото novagromada.com.ua

Новина про зміну партійності екс-«свободівця» Юрія Бублика неабияк здивувала і вразила полтавців, зокрема, його колишніх однопартійців.

На офіційному сайті партії опублікували заяву «Свободи». Колишні однодумці Бублика зреклися його.

– Всеукраїнське об'єднання «Свобода» закликає громадськість та пресу не асоціювати народного депутата України Юрія Бублика із нашою політичною силою. Його членство припинено ще 2015 року. Водночас ми засуджуємо вхід до фракції влади, – йдеться у заяву.

Юліан Матвійчук, депутат Полтавської міськради («Свобода») говорить про ситуацію з Бубликом так:

– Від учора він офіційно тушка. Мені це важко визнавати. Важко коментувати подібні речі. Немає ніякої злості. Згадую лише моменти революції, агітації, розмов про Ідею соціальної та національної справедливості, – говорить Матвійчук.

Його колега по партії Роман Чабановський узагалі скористався правом не коментувати.

Крім того, перед тим, як прийняти остаточне рішення щодо нової партійності, за інформацією Всеукраїнських ЗМІ, Юрій Бублик отримував пропозиції від «Народного фронту» та інших партій. У підсумку він став членом фракції партії Президента.

І якщо вихід Бублика із лав «Свободи» полтавська громадськість схвалила, то перехід на бік партії влади отримав осуд, зокрема, такі висловлювання пишуть на його сторінці у соціальній мережі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter