Яценюк закликав органи місцевої влади «боротись» зі снігом, а поліція людей – утриматись від поїздок

Політика
Юлія Обелець8 січня 2016 о 15:231344 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Яценюк закликав органи місцевої влади «боротись» зі снігом, а поліція людей – утриматись від поїздок
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вимагає від місцевої влади невідкладно вжити заходів для розчищення доріг та автошляхів

Яценюк закликав органи місцевої влади очистити дороги від снігу, а людей фотографувати

Зверення Арсенія Петровича розмістили у новині на Урядовому порталі.

– Пора займатися роботою. Дядя з Києва сніг чистити не буде. Це пряма відповідальність органів місцевої влади. Якщо потрібна допомога з Києва, якщо виникає надзвичайна ситуація, то вона буде невідкладно надана. Але в кожного своя міра відповідальності, в першу чергу перед тими людьми, які голосували за органи місцевого самоврядування, - наголосив він на засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 8 січня.

Арсеній Яценюк звернувся до представників місцевої влади:

– Прошу невідкладно вжити заходів для того, щоб люди могли вільно пересуватися вулицями міст.

Він також звернувся до громадян моніторити роботу місцевих чиновників у цьому напрямку, зокрема, публікувати в соціальних мережах фотографії, "як місцева влада чистить вулиці чи не чистить, і показувати це на всю країну".

– А то вони (представники влади на місцях – ред.) в основному політикою займаються замість того, щоб сніг чистити в тих містах і районах, де їх обрали депутатами і мерами, - додав Глава Уряду.

Арсеній Яценюк доручив Керівнику Національної поліції України ХатіїДеканоїдзе та Голові «Укравтодору» Андрію Батищеву створити інтерактивну карту стану на дорогах по всіх областях України.

Нагадаємо, що на вихідні на Полтавщині спрогнозували негоду.Тож речник обласної поліції закликав громадян утриматись від поїздок.


Яценюк закликав органи місцевої влади очистити дороги від снігу, а людей фотографувати

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter