ЦВК зареєструвала 11 нових кандидатів в ВО 151: п’ятеро – з Полтавщини

Політика
Надія Труш18 червня 2016 о 14:051216 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ЦВК зареєструвала 11 нових кандидатів в ВО 151: п’ятеро – з Полтавщини
Центральна виборча комісія проголосувала за реєстрацію 11 нових кандидатів в народні депутати в виборчому окрузі №151.

Про відповідне рішення йдеться в постанові ЦВК від 17 червня, повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

Новими кандидатами стали семеро самовисуванців — Сергій Азізов, Микита Камінський, Василь Ковальчук, Олександр Носихін, Віктор Рева, Сергій Толстоухов та Тетяна Чиркова, та четверо представників політичних партій — Максим Березін (“Європейська партія України”), Олександр Панченко (“Народний Рух України”), Марина Петросянц (“Солідарність жінок України”) та Ігор Чадюк (“Правий сектор”).

Сергій Азізов

Народився 5 червня 1988 року в місті Ханлар, що в Азербайджані. Наразі є громадянином України та проживає в місті Гребінка, що входить до ВО 151. Працює радником голови Гребінківської районної ради. Є співзасновником громадської організації “Громадський актив Гребінки”. Балотується шляхом самовисування. Не перебуває членом жодної політичної партії. У виборах народних депутатів раніше участі не брав. На місцевих виборах 2015 року балотувався до Полтавської обласної ради та до Гребінківської районної ради від “Партії простих людей”. Був обраний депутатом Гребінківської райради.

Максим Березін

Народився 9 травня 1984 року в місті Вінниця. Працює заступником голови з міжнародних відносин відокремленого підрозділу в місті Кременчук Полтавської області. Є членом громадської організації “Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій”. Входить до складу політичної партії “Європейська партія України”, від якої й висунутий кандидатом в народні депутати. Раніше не брав участі у виборах народних депутатів як кандидат.

Микита Камінський

Народився 22 вересня 1990 року в місті Вишгород Київської області де й проживає нині. Тимчасово безробітній. Не входить до складу жодної політичної партії. На вибори йде як самовисуванець. Як кандидат у виборах народних депутатів до цього участі не брав.

ЦВК зареєструвала 11 нових кандидатів в ВО 151 : п’ятеро з Полтавщини

Василь Ковальчук

Народився 24 січня 1958 року в місті
Полтава, де й проживає. Є пенсіонером. Займається правозахисною діяльністю. До складу жодної з політичних партій не входить. На парламентських виборах 2014 року в ВО 145 (Полтавська область) балотувався як самовисуванець. В 2012 році балотувався до Верховної Ради в ВО 144 (Полтавська область) як самовисуванець. Жодного разу не пройшов. На місцевих виборах 2015 року балотувався на посаду міського голови Полтави та до Полтавської обласної ради від “Аграрної партії”, проте не пройшов.

Олександр Носихін

Народився 27 квітня 1991 року в місті Вишгород Київської області де й проживає нині. Тимчасово безробітній. Безпартійний. На вибори йде як самовисуванець. Раніше участі у виборчих перегонах не брав.

ЦВК зареєструвала 11 нових кандидатів в ВО 151 : п’ятеро з Полтавщини

Марина Петросянц

Народилася 1970 року в місті Дніпропетровськ. Проживає в Дніпрі. Перебуває в статусі депутата Дніпропетровської обласної ради. Балотується від політичної партії “Солідарність жінок України”, членом якої й є. На виборах народних депутатів в 2014 році балотувалася по партійним спискам від політичної партії “Солідраність жінок України”, проте не пройшла. В 2015 році на місцевих виборах була обрана депутатом Дніпропетровської обласної ради від партії “Відродження”.

Віктор Рева

Народився 31 травня 1960 року в селищі міського типу Софіївка Дніпропетровської області. Проживає в місті Дніпро. Працює головним спеціалістом Сектору запобігання та виявлення корупції Міністерства аграрної політики та продовольства України. Не входить до складу жодної політичної сили. Балотується шляхом самовисування. В 2014 році на виборах народних депутатів балотувався в ВО 41 як самовисуванець, проте вибори по даному округу не відбулися.

Сергій Толстоухов

Народився 18 грудня 1978 року в Макіївці Донецької області. Нині безробітній. Проживає в місті Київ. Балотується як самовисуванець. До складу певної політичної партії не входить. У виборах народних депутатів як кандидат раніше участі не брав.

ЦВК зареєструвала 11 нових кандидатів в ВО 151 : п’ятеро з Полтавщини

Ігор Чадюк

Народився 10 листопада 1980 року в селі Велика Хайча Овруцького району Житомирської області. Проживає у Кременчуці, тимчасово безробітній. Член політичної партії “Правий сектор”, від якої й зареєстрований ЦВК. Вперше братиме участь у виборчих перегонах.

Тетяна Чиркова

Народилася 28 листопада 1986 року в селі Павловичі Локачинського району Волинської області. Нині проживає у Львові. Тимчасово безробітня. Йде на вибори як самовисуванка. До складу політичних партій не входить. В 2014 році на виборах народних депутатів балотувалася до Верховної Ради як самовисуванка в ВО 143 (Одеська область). Не пройшла.

Цікаво, що з 11 нових кандидатів одразу шестеро представляють інші регіони і лише п`ятеро проживають на території Полтавської області. Наразі в ВО 151 ЦВК зареєструвала 31 кандидата. До цього було зареєстровано 20 кандидатів.

Крім цього, ЦВК відмовила в реєстрації офіційним кандидатом самовисуванцю Андрію Баранцю та повернула внесену грошову заставу у розмірі десяти мінімальних заробітних плат - 14500 гривень. Причиною відмови стало порушення потенційним кандидатом частини 1 статті 9 Закону України “Про вибори народних депутатів”: “народним депутатом може бути обрано громадянина України, який на день виборів досяг двадцяти одного року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п`яти років”. Згідно з інформацією наданою ЦВК Державною прикордонною службою Андрій Баранець протягом останніх п`яти років мав одноразовий виїзд закордон України на термін більш ніж 90 днів, що прирівнюється до проживання закордоном.

До теми: Порушення у 151 окрузі: незареєстрований ЦВК кандидат зняв свою кандидатуру на користь іншого

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter