Янукович у Росії дав інтерв’ю – вимагає зупинити війну (+відео)

Політика
21 лютого 2015 о 13:443068 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Янукович у Росії дав інтерв’ю – вимагає зупинити війну (+відео)
Екс-президент Віктор Янукович дав інтерв'ю російським телеканалам.

Янукович у Росії дав інтерв’ю – пообіцяв повернутися в Україну (+відео)Янукович знову заговорив із Росії. фото з сайту tsn.ua

Нагадаємо, Янукович перебуває в розшуку Інтерполу, його позбавили звання президента України. Але екс-глава України досі називає себе президентом.

В розмові з російськими журналістами розповів, сильно переживає через війну на Донбасі і не розганяв Майдан.

– Не дивлячись на те, що мене провокували правоохоронні органи на дії у відповідь, ніхто Майдан не розігнав зі зброєю, танками, бронетехнікою, як мене до цього підштовхували. Я прагнув до миру. Мені влада ціною крові не потрібна була. Тому я погодився підписувати 21 лютого домовленість з опозицією, – сказав Янукович.

Звинуватив нинішню владу в тому, що обіцянки Майдану залишилися невиконаними.

– У мене не виходили з голови думки про те, щоб повернутися і очолити
спочатку протестний рух. Але всі приходили до однозначної думки про те, що, якщо я повернуся, то вороги зроблять все, щоб мене знищити. Мої соратники були проти, щоб я поїхав в Україну. Події розвивалися стрімко, і я шкодую, що я не зміг цього зробити. Як тільки у мене з'явиться можливість, я повернуся і зроблю все, щоб полегшити життя мешканцям України, – пообіцяв Янукович.

Востаннє Янукович давав інтерв’ю 24 грудня 2014 року, тоді назвав винних у розгоні Майдану і неоголошеній війні.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter