Малінін у Полтаві звернувся до медпрацівників українською (відео)

Полтавський вимір
Юлія Обелець17 червня 2014 о 16:503248 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Малінін у Полтаві звернувся до медпрацівників українською (відео)
17 червня у Полтаву на міське свято вже вкотре приїхав народний артист Росії та України Олександр Малінін.

Малінін у Полтаві звернувся до медпрацівників українською (відео)Олександр Малінін. Фото Олега Журавльова

Про такий подарунок глядачам-медичним працівникам міський голова Олександр Мамай разом з Олександром Удовіченком повідомили зі сцени, після церемонії нагороджень кращих фахівці галузі медицини.

Сам співак, який живе в Росії, привітав винуватців події українською. Та, сказавши одне речення, перейшов на російську. Пояснив, що складно. Під час своєї короткої промови артист зізнався, що йому це свято також близьке, оскільки його дружина – гінеколог.

Полтавці, присутні у залі, зустріли Малініна гучними оплесками. Під деякі пісні навіть підспівували. Ми запитали у Олександра Мамая – чому саме цього співака запросили на свято. Отримали такі пояснення:

– У мене з ним товариські стосунки склалися. Він приїздив вітати педагогів, також – на мій річний звіт… А медичні працівники його ще не слухали. Тож, думаю, має бути гарний концерт.

Проте нагадаємо, що на сесії міськради деякі депутати пропонували кошти, виділені на концерт Малініна, перерахувати військовим на Сході. Але мер змушений був відхилити цю ініціативу.

У скільки ж обійшовся такий виступ достеменно не відомо. Але, зокрема на сайті видання dazzle.ru вказують, що гонорар Малініна коливається між 7.000 – 10.000 у.е.

Гість із Росії, з якою нині в України дуже складні й напружені стосунки, від коментарів щодо цієї ситуації під час промови перед виступом утримався. В Інтернеті ж вдалось знайти лише його коментар для «Світського життя» щодо подій на Майдані і його українських друзів. Малінін тоді сказав, що хвилюється за країну і зичить всім українцям добра та миру.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter