Проект "Нардеп на розмову" – Сергій Каплін погодився

Проекти "Кола"
Юлія Обелець10 вересня 2014 о 10:223692 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проект "Нардеп на розмову" – Сергій Каплін погодився
У рамках проекту «Кола» «Полтавський народний депутате, до Вас запитання» ми зв’язались з Сергієм Капліним і запросили його до редакції на інтерв’ю. Натомість він запросив нас до своєї приймальні.

Проект про нардепів: Сергій Каплін запросив «Коло» у гостіФото з сторінки нардепа у соцмережі

Нагадаємо, «Коло» запрошує на розмову 12 нардепів з Полтавщини розповісти про досягнення за 2 роки.

Сергій Каплін – один з 12, який уже фактично погодився на зустріч.

Про те чи легко вийти на зв’язок з нардепом:

Учора, 9 вересня, під кінець робочого дня ми написали Сергію Миколайовичу повідомлення у Фейсбуці. Відповіді до ранку наступного дня не отримали. Тому вирішили сьогодні, 10 вересня, набрати народного обранця за номером мобільного, який він залишив полтавцям на білборді. А заодно і перевірити, чи відповідає він на дзвінки. Не встигли піти гудки, як Сергій Каплін підняв слухавку. Ми запросили його в редакцію на розмову, а він натомість запросив нас в гості до приймальні. Пояснив, що готовий прийти і в редакцію, але хоче зробити наш матеріал цікавішим.

Проект про нардепів: Сергій Каплін запросив «Коло» у гості

Точної дати зустрічі нардеп не назначив, попросив набрати його в понеділок, 15 вересня, ввечері, тоді мовляв і домовимось, оскільки напружений графік.

Тож чекаємо на понеділок.

До речі, під час розмови Сергій Миколайович зауважив, що повідомлення в соцмережі бачив. Мабуть, не встиг просто відповісти до нашого дзвінка.

До слова, нещодавно, у Полтаві зняли відео про Капліна

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter