Аваков назвав заробітні плати, які отримуватимуть нові дільничні та спецназівці

Суспільство
Юлія Обелець1 вересня 2015 о 08:591674 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Аваков назвав заробітні плати, які отримуватимуть нові дільничні та спецназівці
Міністр МВС повідомив скільки в Україні буде нових дільничних поліцейський, бійців спецназу «КОРД, а також озвучив їхню зарплатню.

Аваков назвав заробітні плати, які отримуватимуть нові дільничні та спецназівці. Фото patrioty.org.ua

Нові дільничні поліцейські

"Тепер про нових дільничних. Як я і говорив раніше, починаємо процедури конкурсів та підготовки дільничних поліцейських. Це будуть схожі процедури як з патрульними, але зі своєю специфікою, новим відмінним від старого функціоналом взаємодії з новими поліцейськими дільницями, з базовою заробітною платою 6500 гривень. Тут не буде таких жорстких вікових обмежень, які були при наборі в патруль, але потрібно більше професійних поліцейських навичок", – процитували міністра внутрішніх справ Арсен Аваков на ТСН.

1 жовтня – конкурси стартують у Києві, Львові, Одесі. До кінця 2015 року мають пройти атестацію перші 600 нових дільничних поліцейських. Усього в Україні таких правоохоронців буде близько дев'яти тисяч осіб.

Нагадаємо, Аваков повідомив дату старту набору до поліції на Полтавщині

Спецназ "КОРД"

У вересні починається перший етап підготовки тренерів "КОРДа"
за участю кращих українських та іноземних (США, Канада) фахівців. У жовтні почнеться відбір і підготовка перших двох профільних груп спецназу. Про деталі кваліфікаційних вимог до набору, дату старту набору буде оголошено додатково. При наборі віддаватимуть перевагу людям із досвідом служби в різних підрозділах спецназу, учасникам та ветеранам АТО. Рівень вимог буде достатньо високим. Базова зарплата "КОРДівців" складе залежно від спеціалізації 10-15 тис. грн. Всього в Україні цих поліцейських буде близько п'яти тисяч чоловік.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter