До Полтави завітали учасники благодійного велопробігу (ФОТО)

Суспільство
Андрій Іванов13 серпня 2015 о 15:351115 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 До Полтави завітали учасники благодійного велопробігу (ФОТО)
​До міста приїхали велосипедисти, які перетинають країну з заходу на схід.

До Полтави завітали учасники благодійного велопробігу

Як повідомив Михайло Габор, тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління фізичної культури та спорту Полтавської облдержадміністрації, організатор велопробігу «Схід – Захід» учасник АТО Костянтин Самчук ставить перед собою мету об’єднати Україну. По всій Україні, від Закарпатської до Луганської області їде троє велосипедистів. Важко спортсменам було їхати в Карпатах, через гірські перевали. А також трошки їм дошкуляє спека, яка зараз панує на Україні.

В кожній області їх зустрічають місцеві велолюбителі, які супроводжують своїм регіоном та «передають» на його межі. Загалом велопробіг розрахований на 40 днів. Дозвілля, проживання та харчування велосипедистів у Полтаві організував центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

- У нас враження, що кожного разу ми їздимо від одних добрих родичів до інших, - говорить Костянтин Самчук. – Адже усюди нас зустрічають дуже добре. Нас маршрут – 2000 кілометрів. Ми маємо символічно об’єднати Україну з заходу і на схід. Також нас вело пробіг – благодійним. Ми збираємо кошти родинам загиблих в АТО, ранених та тих, хто постраждав від бойових дій на Донбасі.

Кошти велосипедисти збирають на картковий рахунок: 4149625801109016. Зібрали вже близько восьми тисяч гривень.

Читайте також: Екс-капітан юнацького складу «Ворскли» – на оглядинах в іспанському клубі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter