Двір розчищений, а сміття не вивозять: полтавці скаржаться на владу (фотофакт)

Суспільство
Ольга Матвієнко24 січня 2016 о 16:262075 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Двір розчищений, а сміття не вивозять: полтавці скаржаться на владу (фотофакт)
Полтавці запитують у влади, чому близько тижня із дворів не вивозять сміття.

До редакції звернулися мешканці будинків по вулиці Пролетарській, 4 та 8 і Леніна, 61. Вони обурені тим, що не дивлячись на те, що двори будинків розчищені, сміття не вивозять вже кілька днів.

Двір розчищений, а сміття не вивозять: полтавці скаржаться на владу (фотофакт)Гори зі сміття біля одного із будинків

– Добрий день шановна «влада» м. Полтави. Можна звичайно послатися на погодні умови і не вивозити сміття з дворів, плювати на жителів (це ми вже спостерігаємо по неприбраних вулицях), але з усіх сусідніх дворів сміття вивозиться регулярно, крім дворів по вул. Пролетарська, 4 і 8, вул. Леніна, 61. Після перших хуртовин дорогу відразу ж очистили мешканці будинку, як і весь двір, своїми силами і ресурсами (лопати, упаковки солі). На сьогодні всі легкові авто вільно виїжджають і заїжджають у двір, а ось сміттєвоз, так би мовити, боїться! Або як цей ігнор можна ще назвати?! Скажіть наша «дорога» влада, і куди діваються наші податки, оплати в ЖЕК і т.д.?

Копію листа жителі вказаних будинків надіслали у кілька полтавських видань, а також народному депутату Сергію Капліну.

Нагадаємо, що кілька днів тому в міській раді створили спеціальну комісію, яка почала координувати роботу служб з очищення міста від снігу. Очолив її депутат-свободівець Вадим Ямщиков.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter