Фотокнига полтавця Костянтина Бобрищева отримала золото у міжнародному конкурсі

Суспільство
Ольга Матвієнко13 вересня 2016 о 18:032180 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фотокнига полтавця Костянтина Бобрищева отримала золото у міжнародному конкурсі
​Фотопоему «Війна і мир» відзначили найвищою нагородою міжнародного конкурсу «Українська фотокнига – 2016».

Костянтин Бобрищев на презентації книги «Війна і мир». Фото Ольги Матвієнко

Національна спілка фотохудожників України за підтримки Міністерства культури України провела Першу міжнародну культурно-мистецьку акцію «Українська фотокнига – 2016», яка відбувалася з травня до вересня 2016 року.

До участі в конкурсі запрошувались фотографи (автори фотографій) та дизайнери (автори дизайну), які взяли участь у таких номінаціях – «Друкована фотокнига», «Електронна фотокнига» та «Фотобуклет».

Одну із двох золотих медалей в номінації «Друкована фотокнига» отримав відомий полтавський фотохудожник, лауреат міжнародних фотоконкурсів, журналіст і громадський діяч Костянтин Бобрищев за фотопоему «Війна і мир», в якій зібрані унікальні світлини про війну і мир, героїзм простих українців, материнське горе і всеперемагаюче кохання. Про це повідомили у Департаменті інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Полтавської ОДА.

Фотокнига присвячена подвигам українських воїнів, які віддали своє життя на Сході України, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Її презентували у Полтаві 12 серпня.

Фотоальбом «Війна і мир» видано у полтавському видавництві «АСМІ» за підтримки Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної ради згідно із Планом випуску соціально значущих видань на 2016 рік відповідно до Комплексної програми комунікацій влади з громадськістю та розвитку інформаційної сфери в Полтавській області на 2016-2018 роки.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter