Ігорю Сердюку з Полтавщини посмертно присвоїли звання Героя України

Суспільство
Ольга Матвієнко24 лютого 2015 о 13:391270 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ігорю Сердюку з Полтавщини посмертно присвоїли звання Героя України
Президент Петро Порошенко вручив зірку Героя України родині Ігоря Сердюка.

Ігорю Сердюку з Полтавщини посмертно присвоїли звання Героя УкраїниРодині Ігоря Сердюка вручили зірку Героя України. Фото – svoboda.org.ua

20 лютого у Києві під час вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Художньому Арсеналі Президент України Петро Порошенко вручив зірки Героїв України родинам загиблих активістів Революції Гідності.

Як повідомили у прес-службі Полтавської облдержадміністрації, найвищу державну нагороду з рук Глави держави отримала й родина кременчужанина Ігоря Сердюка. На урочистостях були присутні батьки, дружина і донька Героя.

Нагадаємо, що Ігор Сердюк був у Києві на Майдані з перших днів. Загинув на барикадах 18 лютого 2014 року: під час сутички активістів із «тітушками» та бійцями «Беркуту» Ігоря розстріляли в обличчя впритул з обрізу.

У листопаді минулого року Ігорю Сердюку разом з іншими героями Небесної Сотні було посмертно присвоєно звання Героя України. У рідному Кременчуці в день народження Ігоря Сердюка, 3 листопада, відкрили дві меморіальні дошки – на будинку, де він жив, і на ЗОШ № 18, де навчався герой Небесної Сотні.

Читайте також: У Полтаві вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter