Івана Купала в Полтаві: міське свято чи піар-акція (ВІДЕО)

Суспільство
Ольга Матвієнко7 липня 2015 о 07:523246 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Івана Купала в Полтаві: міське свято чи піар-акція (ВІДЕО)
Свято, анонсоване на сайті міської ради «під патронатом міського голови», виявилося піар-акцією.

Івана Купалав Полтаві: міське свято чи піар-акція (ВІДЕО)

6 липня на пляжі Октябрського району відбулося святкування Івана Купала. Окрім традиційного купальського вогнища, на гостей очікував концерт, безліч конкурсів із призами та файєр-шоу.

Полтавці від влаштованого свята були в захваті. Але цікавинкою вечора стало ще й те, що анонсоване на сайті Полтавської міської ради як міське свято, гуляння виглядало, як піар-акція «Совісті України». Нині організація діє як громадська, але таку ж назву носить політична партія, від якої на минулих виборах балотувався чинний міський голова. Олександр Мамай журналістам ГромадськогоТБ.Полтава пояснив:

– Я все це роблю за власні кошти, за кошти громадської організації «Совість України». І сьогодні на свято жодної копійки державних грошей не виходить. Тому раджу всім без виключення, і вам у тому числі, якщо ви захочете колись щось зробити - робіть це за власні кошти.

Також Олександр Федорович роз’яснив, за що дякували «Совісті» під час святкування Дня молоді: гурт «Друга ріка» на свято, проплачене із обласного бюджету, він замовив за власні кошти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter