За чий рахунок піар: День молоді як реклама міського голови

Суспільство
Ольга Матвієнко1 липня 2015 о 13:591481 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За чий рахунок піар: День молоді як реклама міського голови
Міське святкування Дня молоді в Полтаві організували за кошти з бюджету, але при цьому активно прорекламували одну із політичних сил.

За чий рахунок піар:На День молоді у Полтаві активно агітували. Фото – www.rada-poltava.gov.ua

Журналісти ГромадськогоТБ.Полтава побували на святкуванні Дня молоді 28 червня у Полтаві. Під час свята агітатори активно роздавали продукцію із логотипом «Совісті України» – прапорці та повітряні кульки, а зі сцени неодноразово пролунала подяка чинному міському голові та політичній силі, до якої він причетний.

– Хоча це дійство було профінансовано із міського бюджету, що підтверджує напередодні оприлюднена відповідь міськвиконкому на офіційний запит, проте свято не пройшло без політичної агітації. Рекламні плакати, які повідомляли про проведення заходу ще за тиждень до події, містили інформацію, про те, що захід проведено під патронатом міського голови. Хоча достеменно невідомо, в чому саме виразився цей патронат, – пише видання. – Оскільки вибори до місцевих рад будуть вже восени, то політичні сили значно активізувались, не лишилась осторонь і партія міського голови Олександра Мамая «Совість України». Вже близько місяця відновилася діяльність приймальні цієї партії, де іменинникам роздають пакети із цукром і розповідають, як гарно стало жити в Полтаві. Вони не змогли оминути спокуси використати адміністративний ресурс і пропіаритись на святкуванні Дня Конституції. Символіка, яку дівчата у футболках із однойменним написом, що роздавали кульки і прапорці, значно переважала державну. Ця сувенірна продукція була виготовлена в жовно-синіх кольорах із логотипом партії, проте неможливо сказати точно, чи це кольори державного прапора України, чи Швеції, чи просто збіг. Люди залюбки брали ці барвисті дрібнички, хоча в більшості не звертали уваги на наявність будь-яких написів.До того ж зі сцени на якій відбувався концерт, неодноразово виголошувалася подяка партії «Совість України».

Полтавців запитали, як вони ставляться до того, що за рахунок бюджетних коштів проводять рекламну акцію міського голови та його партії.

Думки опитаних розділилися: усі одностайно погодилися, що свято вдалося і такі заходи потрібно проводити, а ось щодо розповсюдження агітаційної продукції - одні за, інші проти, ще частині громадян байдуже або вони не слідкують за політичним життям міста.

Детальніше про святкування Дня молоді та агітацію дивіться в сюжеті ГромадськогоТБ. Полтава:

Нагадаємо, що редакція «Кола» продовжує досліджувати, які передвиборні обіцянки Олександр Мамай виконав, а які так і залишились на папері.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter