Ковзанки та хокейні майданчики обіцяють дітям Полтавщини на зимові канікули

Суспільство
Юлія Обелець9 грудня 2015 о 14:041384 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ковзанки та хокейні майданчики обіцяють дітям Полтавщини на зимові канікули
Під час канікул обласна влада обіцяє школярам та студентам зимові розваги.

Ковзанки та хокейні майданчики обіцяють дітям Полтавщини на зимові канікулиКовзанки та хокейні майданчики обіцяють дітям Полтавщини на зимові канікули. Фото – grebenka.com

Протягом Новорічних та Різдвяних свят в області Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації планує провести понад 200 масових заходів – це новорічні ранки, вечори для молоді, щедрівки – колядки, спортивні змагання та свята. Про це йдеться на сайті Полтавської ОДА.

Загалом на території Полтавської області планується провести близько 62 спортивно-масових заходів, зокрема традиційний відкритий турнір з художньої гімнастики «Зимові дива», змагання з плавання на «Призи зимових канікул», Новорічні веселі старти з вільної боротьби, обласну спартакіаду школярів з баскетболу серед юнаків.

Також обіцяють підготувати льодові ковзанки для масового відпочинку учнівської та студентської молоді в Павленківському парку м.Полтави, міському парку м. Комсомольська, стадіоні «Центральний» м.Лубни. В області за місцем проживання планується до роботи ще 24 відповідно облаштованих спортивних майданчики для гри в хокей. В разі сприятливих погодних умов їх планується залити на час зимових шкільних канікул.

До теми – На Полтавщині школярі відпочиватимуть взимку від двох тижнів до місяця: про канікули

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter