Міліція і громадськість спільно патрулюють вулиці Полтави

Суспільство
Ольга Матвієнко4 лютого 2015 о 16:011620 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція і громадськість спільно патрулюють вулиці Полтави
В обласному центрі діють спільні патрулі працівників міліції і громадських формувань.

Міліція і громадськість спільно патрулюють вулиці ПолтавиВулиці міста патрулюють працівники міліції і представники громадських формувань. Фото – mvs.gov.ua

У міському відділі міліції та райвідділах активно втілюють рішення УМВС області про залучення до патрулювання вулиць представників громадських формувань.

Як повідомили у прес-службі обласної міліції, на базі Полтавського міського управління провели інструктаж для громадськості. На ньому наголосили на основних принципах роботи: ввічливе ставлення до громадян, невідкладне надання необхідної допомоги в разі скоєння відносно них кримінального правопорушення, чітке виконання вказівок керівництва та оперативного чергового Полтавського міського управління.

Такий підхід в організації роботи міліції міста Полтава дає змогу збільшити кількість патрульних нарядів у обласному центрі та запобігти скоєнню правопорушень, а в разі їх здійснення - найбільш оперативно відреагувати на них, наголошують правоохоронці.

Міліція і громадськість спільно патрулюють вулиці ПолтавиПеред початком роботи для чоловіків провели інструктаж. Фото – mvs.gov.ua

– Для патрулювання розроблені спеціальні графіки, – повідомив заступник начальника Полтавського міського управління міліції Георгій Карпіченко, – така ініціатива є виправдана, адже в минулому році таким чином вдалося вплинути на криміногенну обстановку в місті, попередити злочини, а в деяких випадках – і оперативно відреагувати, затримавши зловмисника на гарячому.

Нагадаємо, що міський голова Полтави Олександр Мамай пообіцяв грошову винагороду полтавцям, які долучаться до патрулювання вулиць.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter