Міністр МВС показав нову форму українських поліцейських

Суспільство
Юлія Обелець2 жовтня 2015 о 09:2213881 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міністр МВС показав нову форму українських поліцейських
Уряд затвердив зразки нового повсякденного форменого одягу поліції

Міністр МВС показав нову форму українських поліцейськихМіністр МВС показав нову форму українських поліцейських. Колаж та фото зі сторінки Авакова

Такий формений одяг будуть отримувати лише ті працівники поліції, щойно вступили на службу, або працівники міліції, які пройдуть процес переатестації. Про це йдеться на сайті Урядового порталу, а фото нової форми виставив у себе на сторінці у Фейсбуці сам міністр Арсен Аваков.

30 вересня на засіданні Кабінету Міністрів України затвердили зразки нового форменого одягу, зокрема – і нової повсякденної форми поліцейських. Найближчим часом розпочнуть її виробництво.

Арсен Аваков підкреслив, що форма поліцейського, окрім змісту та результатів роботи нової поліції, стане для суспільства ще одним монітором спостереження за ходом змін.

– Нову форму поліцейського, як і нові посадові обов'язки та оклади, отримуватимуть лише реформовані підрозділи нової поліції та новопризначені поліцейські, які пройшли атестацію.

Тому, якщо ви побачите на вулиці людину у формі міліції вже після 7 листопада – це означає, що або його підрозділ ще не пройшов процедури, або він сам ще не пройшов атестації. Не означає, що він поганий – просто ще йде процес.

І навпаки – поліцейський у новій формі буде представляти вже реформований підрозділ поліції. Це буде означати, що він пройшов переатестацію (або знову призначений за конкурсом).

Громадськість вже ознайомилася зі зразками робочої форми нового поліцейського патруля. Схожа форма буде у нових дільничних. Крім того, єдиний стиль робочої форми буде витриманий у всіх підрозділів: спецназу, експертів і криміналістів.

Арсен Аваков також нагадав, що 7 листопада де-юре припинить своє існування міліція, але де-факто триватиме перехідний процес. Він триватиме близько шести місяців.

До теми – Головний міліціонер Полтавщини розповів, яким повинен бути шериф

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter