Міське управління міліції ліквідували: про зміни у структурі полтавської поліції

Суспільство
Юлія Обелець25 листопада 2015 о 14:132781 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міське управління міліції ліквідували: про зміни у структурі полтавської поліції
Полтавське міське управління міліції УМВС відтепер – Октябрський відділ ГУ Національної поліції в Полтавській області.

Міське управління міліції ліквідували: про зміни у структурі полтавської поліціїМіське управління міліції ліквідували, та напис ще не змінили

25 листопада правоохоронці зібрали журналістів, аби повідомити про зміни у структурі Нацполіції у Полтаві. Прес-конференція відбувалась у будівлі колишнього управління міської міліції ( Сковороди, 2-б). ЗМІ запросили на 11 годину, проте керівництво міської поліції очевидно поспішало, оскільки розпочали прес-конференцію на кілька хвилин раніше.

– Після ліквідації Полтавського міського управління у Полтаві функціонує Октябрський відділ поліції, – почав свій виступ Олександр Терела, начальник Октябрського відділу ГУ Нацполіції в Полтавській області. – Цьому відділу підпорядковуються Київське (начальник Сергій Махно) та Ленінське відділення поліції (начальник Віталій Ємець). Знаходиться Октябрський відділ поліції за адресою: Полтава, вулиця Сковорода, 2-б (в будівлі колишнього міського управління міліції, – автор). Телефон чергової частини: 51-77-55

Нагадаємо Ленінське відділення поліції також змінило місцерозташування

Міське управління міліції ліквідували: про зміни у структурі полтавської поліціїВіталій Ємець (ліворуч), Олександр Терела (в центрі), Сергій Махно (праворуч)

Спілкування міської поліції з місцевими ЗМІ відбулись дуже швидко. Начальник Олександр Терела відповідав на поставленні журналістами питаннями дуже чітко, але і дуже коротко. При цьому зауважив, що якщо комусь потрібно більше іформації за конкретну справу, можна звертатись до нього в будь-яку годину доби. Дав для цього журналістам свій номер мобільного телефону, наголошуючи на відкритості до спілкування. Також зазначив, що на першому поверсі приміщення міської поліції працює приймальня для громадян.

– Графік прийому громадян визначений, але якщо я, на момент звернення людини, знаходжусь на робочому місці, то прийму людину, – додав начальник Октябрського відділу поліції.

Нагадаємо, під час цієї прес-конференції говорили і про робочі версії поліції щодо пожежі в пасажирському автобусі на зупинці «Фурманова» у Полтаві.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter