Місяць потому: як виглядає полтавський дендропарк після прибирання

Суспільство
8 червня 2015 о 10:121719 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Місяць потому: як виглядає полтавський дендропарк після прибирання
25 квітня на території Дендропарку провели активне прибирання. «Коло» вирішило перевірити чи підтримується чистота там і зараз.

Понад місяць тому полтавці прибрали вісім гектарів. Тоді до справи долучилися більше 150 людей.

Загалом територія Дендропарку зараз чиста. Місця для відпочинку зі столиками прибрані. Усі галявини чисті та зелені. Та, якщо уважно придивитися, можна знайти залишки пікніків в кущах.

Про вдалий відпочинок свідчать пакети, пляшки, недопалки.

По всій території парку розміщенні таблички, які нагадують про дотримання безпеки та чистоти під час прогулянок.

Та, на жаль, не всі звертають на них увагу. Зокрема, поряд з написом «Розпалення багаття заборонено» двоє молодих людей вже встигли порушити це правило.

У парку чимало велосипедистів. Для них відведені спеціальні доріжки і місця для відпочинку.

Анастасія Федорченко, одна із відпочиваючих, розповідає:

– Я часто приходжу сюди гуляти з друзями, іноді сама. Мені подобається, що тут завжди багато сонця і все навкруги зелене. Звичайно, прикро бачити молодь, яка забуває після своїх святкувань прибрати сміття. Вона не розуміє, що наступного разу вони знову можуть повернутися сюди і побачити тут купу пляшок чи пакетів. Ми несемо відповідальність за дотримання чистоти. Якщо приходимо сюди гуляти, то потрібно вміти і прибирати.

Лілія Войцехівська

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter