Музика, театр і ІТ-технології – у корпусному парку два дні проходить фестиваль «Art Полтава» (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство
Ольга Матвієнко1 липня 2016 о 19:4832141 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Музика, театр і ІТ-технології – у корпусному парку два дні проходить фестиваль «Art Полтава» (ФОТО, ВІДЕО)
Полтавців запрошують долучатися та вчитися.

Музика, театр й ІТ технології у корпусному парку два дні проходить фестиваль Art Полтава (ФОТО, ВІДЕО)Фото Ольги Матвієнко

Втретє у Полтаві відбувається масштабний фестиваль «Art Полтава». Тут є на що подивитися і дорослим, і дітям. 1-2 липня на фестивальний майданчик перетворили корпусний парк.

Дюжину локацій на будь-який смак об’єднали ініціатори заходу із молодіжної громадської організації «Покоління Google»: музична територія, DANCE-зона, хендмейд, АРТ-територія, поезія/театрр, IT-YARD, зона інновацій, тренінги та інше.

– Фестиваль «Арт Полтава» несе ідею, що кожна людина – творча, кожен наділений талантом і нам ці таланти не потрібно закопувати, а навпаки розвивати. Ти сюди приходиш і знаходиш те, що ближче до душі – або показуєш себе в цьому, або чомусь навчаєшся і продовжуєш розвиватися. Ми збираємо кола по інтересах для подальшої праці, спільних проектів, підтримки одне одного, – розповіла Маргарита Антонець, організатор фестивалю.

Маргарита зазначає, що у Полтаві вже впроваджують успішні проекти, започатковані саме на фестивалі. Минулого року вперше утворили зону ІТ-YARD, а її організатори прийняли рішення відкрити в Полтаві ІТ-школу, безкоштовну для кожного.

– У нас в планах створити по кожній зоні курси або організувати зустрічі, – запевняє Маргарита Антонець.

Цьогоріч фестиваль розширили, додавши нові зони. Корпусний парк умовно поділений на дві частини: в одній – музиканти, танцівники, поети, актори, художники, зони активного відпочинку, настільних ігор, дитяча школа робототехніки, а в іншій – лектори бізнес-тренінгів та спеціалісти ІТ, інноваційні технології.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter