У Полтаві мітинг проти тарифів – погрожують перекрити рух та заблокувати ОДА (оновлено)

Суспільство
Надія Труш27 березня 2015 о 16:112691 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві мітинг проти тарифів – погрожують перекрити рух та заблокувати ОДА (оновлено)
Полтавці вимагають відставки першого заступника облради Володимира Марченка.

Він очолював комісію, яка протягом трьох місяців перевіряла роботу "Полтаватеплоенерго" та "Полтававодоканал" на законність підняття тарифів на комунальні послуги. Активісти звинувачують Марченка у бездіяльності і вимагають написати заяву на звільнення, з місця подій передає наш журналіст Ольга Правденко.

На площі люди вимагають від Марченка звільнитися. фото Ольги Матвієнко

На площі перед Полтавською ОДА зібралося понад 200 людей. Вони взяли у кільце Володимира Марченка і вимагають добровільно покинути пост першого заступника голови Полтавської облради. Марченко йти з посади відмовляється, мовляв, рішення про його відставку можуть прийняти лише на сесії.

На захист свого колеги став інший заступник голови облради, Володимир Микійчук. Він переконує людей у тому, що комісія ще працює, перевірка законності підвищення тарифів триває.

Активісти вимагають вирішити ситуацію сьогодні, інакше погрожують у понеділок, 30 березня блокувати роботу ОДА, перекрити рух транспорту.

Нагадаємо, позачергова сесія Полтавської обласної ради має відбутися 7 квітня. Тоді Марченко й обіцяє написати заяву на звільнення.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті – незабаром з’являться подробиці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter