На Полтавщині провели 101 захід задля популяризації туристичного потенціалу області

Суспільство
Надія Труш8 липня 2016 о 18:411161 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині провели 101 захід задля популяризації туристичного потенціалу області
Протягом минулого 2015 року на Полтавщині провели 101 захід для популяризації туристичного потенціалу області.

На Полтавщині провели 101 захід задля популяризації туристичного потенціалу областіНа Полтавщині провели 101 захід задля популяризації туристичного потенціалу області

Про це «Колу» повідомили в управлінні інфраструктури та туризму Полтавської облдержадміністрації у відповіді на інформаційний запит.

Нагадаємо, з відповідним запитом журналістка зверталася ще кілька днів тому, однак замість пояснення, що робить влада для розвитку туризму, редакція отримала рекомендацію шукати інформацію самостійно. Після аргументів, що така відповідь суперечить законодавству, ми отримали запитуване.

В управлінні, що відповідає, зокрема, за туризм в області, розповіли про основні проведені заходи:

Опрацювали три туристичні маршрути, впорядкували методичний посібник, розробили буклет, оновили та розмістили біг-борди «Полтавщина туристична», сіті-лайти «Основні туристичні маршрути Полтавщини», випустили календар з туристичною інформацією. Управління інфраструктури та туризму Полтавської ОДА запевняє, що ці маршрути та посібники вміщують інформацію про сільські території, а їх популяризація сприяє зміцненню іміджу.

Провели конференцію на екскурсійну тему, на якій були присутні представники з усіх районів області, а також власники агросадиб.

У Полтаві та Решетилівці провели проводили тематичні круглі столи. Аналогічні заходи та навчальні семінари проводили у Гадячі, Мачухах Полтавського району, Степному Полтавського району, Ковалівці Полтавського району.

Крім того, полтавський туризм часто намагаються продемонструвати на різних міських та обласних заходах, святкуваннях. Приміром, під час проведення Сорочинського ярмарку чи Днів Європи.

Робота щодо популяризації туризму на Полтавщині продовжується і й поточному році. Для 10 підприємців та 5 голів сільських рад провели провели консультації щодо створення арго-садиб та садиб сільського зеленого туризму.

До теми: Лариса Оніщук розповіла про те, чому про полтавський туризм в Україні знають мало

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter