На Полтавщині створять музичну лабораторію

Суспільство
Надія Труш2 серпня 2016 о 12:27884 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині створять музичну лабораторію
У еко-поселенні в селі Баранівка Шишацького району Полтавської області відбудеться Baranivka Music Lub.

На Полтавщині створять музичну лабораторіюНа Полтавщині створять музичну лабораторію. Фото з соцмережі

На фестивалі музиканти формуватимуть нову молоду силу в українській та європейській музиці.

Захід включатиме репетиції, роботу в імпровізованій студії, музичні освітні сесії, тренінги від еко-поселенців, театральні тренінги та майстер-класи ремесел.

Результати музичних навчань, занурень у звичаї та традиції наддніпрянських українців, а також перфоманси та інші напрацювання учасники фестивалю зіграють та покажуть під час концерту 12 серпня о 16.00.

Музиканти з України та Польщі, котрі грають у різних проектах, різнопланових жанрах проведуть 10 днів подалі від великих міст та масово-популярних фестивалів аби дослідити процеси народження музики та знайти нове звучання.

– На другій музичній лабораторії у Баранівці ми зберемо ще більше музикантів, котрі ділимуться досвідом та спрямовуватимуть творчу енергію на утворення сили, що рухатиме нову українську музику наступний рік. Baranivka Music Lub – це місце, в якому митець є митцем, без зайвих слів, сенсів та авторитетів, – розповів один з організаторів фестивалю Богдан Шапкін з гурту «Shklo».

Долучитися до концерту в якості глядачів можуть усі бажаючі, захід безкоштовний, питання про транспорт чи інші можна задавати на фесбук-сторінці фестивалю.

На самому концерті глядачі відчують атмосферу еко-культурно-освітнього фестивалю та зануряться у атмосферу сміливого експерименту та пошуку, зможуть почути нове звучання гітар, клавіш, басів, барабанів, струнно-смичкових, духових та фантазійних саморобних інструментів.

До теми: Світ кобзарської імпровізації: у Крячківці відбувся другий фестиваль «Древо роду кобзарського» (ФОТО, ВІДЕО)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter