На Полтавщині затримали екс-ватажка ЛНР

Суспільство
Ольга Правденко4 лютого 2016 о 08:042072 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали екс-ватажка ЛНР
Незадовго до затримання терорист розважався в одному зі столичних кафе.

На Полтавщині затримали екс-ватажка ЛНРСергій Корсунський на фото зліва. Фото з сайту ТСН.

СБУ затримала Сергія Корсунського напередодні пізно увечері, пише ТСН.

Про це у Фейсбук повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.
За її словами, екс-ватажка бойовиків затримали на Полтавщині й направили до органів судочинства для проведення слідчих дій.

Також вона закликала громадян повідомляти про можливі терористичні, сепаратистські чи корупційні прояви на гарячу лінію СБУ 0-800-501-482 або callcenter@ssu.gov.ua, яка працює в цілодобовому режимі.

Народний депутат Антон Геращенко написав, що Корсунський намагався
дістатися окупованої бойовиками "ЛНР" території, але не встиг. Також він зазначив, що завдяки Facebook йому надійшло багато інформації про злочини бойовика.

Сергія Корсунського називали "правою рукою" колишнього головного бойовика
Луганщини Болотова. Навесні 2014-го вони разом закликали до боротьби, захоплювали будівлі у Луганську, Корсунський виступав на мітингу й командував незаконними збройними формуваннями, кликав росіян на Донбас.

Тепер Сергій Корсунський не хоче згадувати той час. Активісти, серед яких колишні луганчани, зняли на відео, як він розважається у кафе в самому центрі Києва.

Проукраїнські, а тому колишні, жителі Луганська не вірять, що пошук
таких як Корсунський стане справою державною та результативною. І припускають, що до мирних регіонів України сепаратисти і бойовики приїжджають не просто так.

Читайте також: Куди звертатися, щоб попередити терористичні акти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter