На вшанування пам’яті загиблого Антона Грицая в Полтаві проведуть футбольний фан-турнір

Суспільство
Ольга Матвієнко11 серпня 2015 о 15:451288 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На вшанування пам’яті загиблого Антона Грицая в Полтаві проведуть футбольний фан-турнір
Вшанувати полтавця приїдуть одеські та донецькі ультрас.

На вшанування пам’яті загиблого Антона Грицая в Полтаві проведуть футбольний фан-турнір

15 серпня об 11.00 у Полтавському національному педагогічному університеті відбудеться відкриття меморіальної дошки Антону Грицаю, бійцю полку «Азов», який у лютому цього року загинув у зоні АТО.

Після відкриття, на 13.00, заплановане проведення футбольного фанатського турніру. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив заступник голови ГО «Асоціація ветеранів та учасників АТО Полтавщини» Вадим Ямщиков.

– Ми повинні гідно показати суспільству, як ми цінуємо нашого брата. Ми повинні підтвердити наш заряд «Антон Грицай – герої серед нас». Усім фанам бути на атрибутиці і у футболках нашого ультрас-руху. Батьки Антона повинні відчути, що вони не самотні, що ми всі одна сім’я, – написав Вадим Ямщиков у своєму повідомленні.

Читайте також: Полтавців закликають допомогти у створенні меморіалу загиблих в АТО на центральному кладовищі

Фанатський турнір буде проводитися на полі стадіону «Лтава», у селищі Крутий Берег, де знаходиться навчально-тренувальна база ФК «Ворскла». Участь у змаганнях візьмуть ультрас одеського «Чорноморця» та донецького «Шахтаря», а також бійці «Азова. Організатори звернулися до всіх уболівальників підтримати ідею проведення турніру і прийти на стадіон у цей день, пожертвувавши матчем у Запоріжжі, де «Ворскла» проведе гру чергового туру чемпіонату України.

Нагадаємо, що загиблий Антон Грицай був активним учасником фанатського руху в Полтаві та одним із засновників ультрас-групування «Grew of Golden Eagle», представники якого воюють на Донбасі та допомагають українській армії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter