Німці допоможуть Полтаві відбудувати кадетський корпус

Суспільство
Андрій Іванов16 листопада 2015 о 18:341791 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Німці допоможуть Полтаві відбудувати кадетський корпус
Чотири міста України, в тому числі і Полтава, зможуть зробити свої привабливішими завдяки Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ).

Німці допоможуть Полтаві відбудувати кадетський корпус

Сьогодні, 16 листопада, Полтава приймає 3-тю Українську академію інтегрованого розвитку міст «Участь громади міста як складова успіху місцевого адміністрування». В місті зібралися представники всіх регіонів України та країн Європи. Конференція організована Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівською міською радою разом з Полтавською міською радою в рамках спільного українсько-німецького проекту.

– Приємно, що ця конференція проходить в Полтаві, – сказав Олександр Мамай, міський голова Полтави. – Західні донори зазвичай спілкуються з західними регіонами України. А сьогодні ця конференція прийшла до Полтави. Ми готові до співпраці з міжнародними донорами.

Як розповів Сергій Білоус, директор департаменту містобудування, планування та забудови територій Мінрегіону насамперед німецькі партнери вивчатимуть місто та визначатимуть об’єкти, які варті уваги.

– Основою є залучення громади до співпраці, як основний ресурс для розвитку міст. Ми раді, що в особі міськради Полтави ми знайшли партнера. Який готовий до співпраці з громадою, – сказала Іріс Гляйхманн, керівник проекту Німецьким товариством міжнародного співробітництва.

Для розгляду німецьким партнерам, полтавці запропонували два проекти: відбудова Кадетського корпусу та створення в Полтаві Алеї Слави на площі Леніна.

До теми: Начальник управління звернень громадян Полтавського міськвиконкому накинувся на журналіста

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter